Menu

.      

FOTOD Võrumaale külla tulnud inimesed päästsid kohalikke tule- ja veesurmast

  • Kirjutas Sten Sang

23. juunil märkasid Võrumaal Meremäe külas Sopka vaatetornis olnud Lauri Elevant ja Kedli Anvelt taamalt  taevasse kerkivat suitsu ning sündmusele kiirelt reageerides õnnestus neil päästa naise elu. Foto: AIGAR NAGEL

Sel reedel tunnustas päästeamet elupäästja medaliga inimesi, kes oma julge tegutsemisega on päästnud või aidanud päästa inimelusid. Tallinnas Kumus toimunud autasustamisüritusel anti tänusõnad üle ka kolmele Võrumaal Meremäel nii uppumisest kui ka põlengust inimelusid päästnud inimesele.

Tossusammas juhatas

Jaanipäeva paiku Tallinnast Võrumaale sõitnud Kedli Anvelt ja tema elukaaslane Lauri Elevant päästsid Meremäel tuleleekide käest naise, kelle lõkketegu oleks väga kurvalt lõppeda võinud.

Kedli tunnistab, et suvel Võrumaal toimunu ikka meenub talle vahel ning augustis päästeametilt tulnud kõne elustas omakorda mõne kuu tagust sündmust. „Olime koos Lauri ja teiste külastajatega Meremäel Sopka vaatetornis, kui märkasime eemalt metsast tõusvat tossu.

Lauri  Elevant ja  Kedli Anvelt. Foto: ERAKOGU

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD