Menu

.      

Pika ajalooga toidukoht Antslas otsib uut omanikku

  • Kirjutas Kadi Annom

Kindla Koha perenaine Janika Tõntsel lubab, et juhul kui toidukohale sobivat ostjat ei leidu, koht kinni ei lähe, vaid ta jätkab ise toimetamist.  Mõned huvilised on Tõntseli sõnul juba ühendust võtnud. Foto: AIGAR NAGEL

Keeruline aeg on kaardilt pühkinud nii mõnegi ettevõtte, suures osas on kurb saatus tabanud ennekõike toitlustus- ja meelelahutusasutusi. Esiti andis hoobi hukutav koroonapandeemia ning kui vaevalt jõuti sellest toibuda, siis saadi pihta elukallinemise ning üleüldise majanduslangusega. On ka neid, kes hoolimata viimaste aastate keerukusest on suutnud vee peale jääda ja sulgemise plaane ei pea. Vastupidi, on saavutatud oma koroonaeelne seisund ja toimetatakse majandusolukorda trotsides tänu leidlikele lahendustele edasi. Üheks selliseks toidukohaks on Antslas asuv Kindel Koht, millel maikuu lõpus täitub juba 16 tegutsemisaastat. Hoolimata edukast toimimisest on aga kohalike poolt palavalt armastatud meelelahutuspaik müügis.

Pika ajalooga toidukoht Antslas otsib uut omanikku FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD