Menu

.      

Varstu hariduselu 160. aastapäeva tähistav kokkutulek tõi koolimajja mitusada vilistlast

  • Kirjutas Kadi Annom

Varstu hariduselu 160. aastapäeva aktusel kandsid kooli lipu saali 47. lennu vilistlane Margus Mikson, tänavune lõpetaja Laura  Kirke Bertel Pertel ja 7. klassi õpilane Annika Kink. Foto: AIGAR NAGEL

Varstu hariduselu 160. aastapäeva aktusel kandsid kooli lipu saali 47. lennu vilistlane Margus Mikson, tänavune lõpetaja Laura Kirke Bertel Pertel ja 7. klassi õpilane Annika Kink. Foto: AIGAR NAGEL


Maikuu viimasel laupäeval toimus Varstu kooli 160. sünnipäeva tähistav vilistlaste kokkutulek. Oodatud olid nii vilistlased kui ka endised ja praegused töötajad.

Korraldusmeeskonna sõnul oli osalejaid rõõmustavalt palju, veidi üle 300. „Rahvast lisandus veel ka öötundidel, kui registreerimislaud oli juba oma töö lõpetanud,” kinnitab kooli huvijuht ja muusikaõpetaja Riina Kööts, kes oli ka üheks ürituse korraldajaks. „Meie kooli juhiabi Õnne Saluorg oli kokkutuleku korraldamise juures A ja O.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD