Menu

.      

FOTOD Võrumaa suusasarja viis aastat

  • Kirjutas Kalev Annom

30. märtsil jätkus Haanjas suusatajaid igale poole. Läheduses võistlesid ka laskesuusatajad, kes koliti siia, sest Otepääl on lumega probleeme. Ilm oli kuldne. Päikese käes tuulevaiksemas kohas oli sooja paarkümmend kraadi, vilus tosin kraadi. Fotod: KALEV ANNOM

Nii palju inimesi mudilastest, matkajatest, võistlejatest ja eakatest on osalenud alates 2015. aastast Võrumaa spordiliidu korraldatud suusasarjas.

Laupäeval, 30. märtsil oli tänavuse suusasarja viimane, viies etapp (vabatehnikasprint 1,4 kilomeetrit), kus osales üle tuhande suusahuvilise, peale selle olid raja ääres nende emad-isad-vennad-sõbrad. Oli suusapidu. Päikese käes näitas kraadiklaas paarkümmend soojakraadi, vilus oli tosin soojakraadi.

Ilm oli jumalik. Rajaga jäädi rahule. Tänati korraldajaid. Suusapäeva meeleolu nautis ka legendaarne Laur Lukin. Orienteerumise isa Rudolf „Ruudi” Mürk võistles klassis M60.

Kokku anti üle paarkümne stardi

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.