Menu

.      

Võru notaribüroo oli lahtiste uste päeval rahvast tulvil

Teisipäeva pärastlõunal Võru notaribüroos Lembitu tänaval. Notar Triin Tein  oma kabinetis kliendile nõu andmas.  	 Foto: KADI ANNOM

ÕIGUSABI • Lahtiste uste päev toimus notaribüroodes esimest korda. Varem, näiteks 2008. aastal on tasuta õigusabi antud Notarite Kojas, samuti on notarid osalenud mitmesugustes tasuta nõustamise projektides.

Teisipäeval võtsid huvilisi vastu kõik 64 Eesti notaribürood. Kokku külastas sel päeval büroosid 742 inimest. Võru notaribüroo külastatavust  hindas Notarite Koja tegevjuht Eve Strang teiste büroodega võrreldes väga heaks.

„Võru notaribürood külastas lahtiste uste päeval umbes 35 inimest. Neist 29 isikut konsulteerisid notarid või konsultandid, ülejäänud olid saatjaks ja tutvusid notaribürooga,” sõnas Strang.

Võru notaribüroo lahtiste uste päeva külastades selgus, et huvi päeva vastu oli tõesti märkimisväärne. Esimesed nõuküsijad olid kohal juba pool tundi varem ja ootasid oma vastuvõttu. Peale selle helistati notaribüroosse eelmisel päeval ning ka vastuvõtupäeval, et ürituse kohta lisainfot küsida. Tund enne lahtiste uste päeva lõppu oli rahvahulk küll vähenenud, kuid esimestel tundidel võis notaribüroo ooteruumis täheldada lausa elavat järjekorda. Võru notaribüroos võtsid kliente vastu notarid Inga Anipai ja Triin Tein.

20 PÄEVA ENIMLOETUD