Menu

.      

Võru maavalitsus ja kaitsevägi kinnitasid head koostööd

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Võru Maavalitsus

Eile külastas Võru Maavalitsus 2. jalaväebrigaadi tagalapataljoni ülema Tarmo Tameri kutsel Taara sõjaväelinnakut. Külastusel arutati muuhulgas koostööd maakonna arengu toetamiseks ning Nursipalu harjutusvälja arendamise tänast seisu.

„Me elame naabri kõrval, kelle käitumine on ettearvamatu, ambitsioonid suured, majandus hääbuv ja juhtkond äärmuslikult kitsas. Globaalne julgeolekuolukord jaheneb üha ning ma näen, et kaitseväe ja kaitseliidu toetamine igal tasandil on ainuõige tee julgeoleku täiendavaks loomiseks ja hoidmiseks,“ selgitas maavanem Andres Kõiv.

Kohtumisel tutvustati Võru Maavalitsusele Taara sõjaväelinnakut ning 2. jalaväebrigaadi tagalapataljoni tegevusi. Võru Maavalitsus omalt poolt rääkis oma tööst, maakonna arengu prioriteetidest ning võimalikust koostööst Võrumaa tugevdamisel.

Külastus sai teoks tänuks selle eest, et Võru maavalitsus kinkis hiljuti 2. jalaväebrigaadi tagalapataljonile lipu. Eilsel külastusel kinkis pataljoni ülem Tarmo Tameri maavalitsusele vastu tagalapataljoni laualipu.

2. jalaväebrigaadi tagalapataljon on 2014. aastal loodud väeüksus, mille põhiülesanne väljaõpe ja tagalatoetus ning reservüksuste formeerimise ettevalmistamine ja läbiviimine.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD