Menu

.      

Misso hooldekodu projekt saab valmis

Misso hooldekodu märksõnadeks on energiatõhusus ja maksimaalne teenuste kvaliteet. Hooldekodu-  teenust plaanitakse peale valla oma vajaduste hakata ka kaugemale müüma, sest nõudlus selle  järele on suur. Eskiis: AS Sweco Projekt

HOOLEKANNE • Lähinädalatel valmib Misso valla hooldekodu eelprojekt. Uus hooldekodu tuleb oma kujult kolmnurkne, seal on 50 voodikohta ja selle maksumus on ligikaudu kaks miljonit eurot. Eelprojektile järgnev lõplik põhiprojekt valmib veebruaris.

„See on päevade küsimus, mil saame projekteerijalt hooldekodu eelprojekti kätte,” lausus Misso vallavanem Lembit Sikk. „Meil on olemas lõplikud eskiisprojektid ja selge nägemus, milline uus hooldekoduhoone tuleb, muudatusi hoone välisilme osas enam ei tule.”

Kokku 50 voodikohta

Misso vallavalitsus sõlmis hooldekodu projekteerimiseks lepingu ASiga Sweco Projekt. A-energiatõhususega hoone rajatakse praeguse sotsiaalkeskuse taha, Riia põik 1 maaüksusele. Hooldekodusse on planeeritud ühe-, kahe- ja kolmekohalised toad, kokku 50 kohta.

„Meie jaoks on tegemist väga huvitava objektiga ja seda mitmest aspektist. Esiteks on tegemist energiatõhusa hoonega, aga teisalt on tegemist hooldekoduga,” rääkis ASi Sweco Projekt arhitektuuriüksuse juht Ahti Kooskora.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD