Menu

.      

Kobela muusika- ja filmiklubi tõi elu endise kolhoosikeskuse ruumidesse

Alates möödunud aasta oktoobrist on Antsla vallas Kobelas Linda rahvamajas, endises  kolhoosikontoris köinud koos meediaring.  Fotod:  Liana Allas ja Facebok

MEEDIARING • Alates möödunud aasta oktoobrist on Antsla vallas Kobelas koos käinud muusika- ja filmihuvilised. Kõige noorem osavõtja on olnud viieaastane, kõige vanem 43. Tulla võivad kõik huvilised, kas või 100aastased, tagasi ei saadeta mitte kedagi. Sest ruumi, kus olla, jagub.  

 Huvi sellise meediaringi loomise vastu oli kahepoolne. Antsla ümbruse noored otsisid uusi ja põnevaid ettevõtmisi, aga juba mõnda aega Linda rahvamaja tegemistes, näiteks Kobela autokino korraldamises kaasa löönud kaks sõpra, noored mehed Rain Aunapu ja Hennri Kirt, vajasid ruume loomekeskuse jaoks. Ruumid leiti sama katuse alt, kus asub rahvamaja ehk endine kultuurimaja. Just nimelt katuse alt, sest selle suure, omaaegse Linda kolhoosi keskusehoone katus on see, mille järgi maja teatakse ja mäletatakse. Selles majatiivas, kus kunagi asusid kontoriruumid, muusika- ja filmihuvilised nüüd meediaringina tegutsevadki.    

20 PÄEVA ENIMLOETUD