Menu

.      

Võru linnas üritati ärandada kahte sõidukit

Varaste ohvriks langenud Volkswagen Multivan kolmapäeva hommikul Petseri 19 kortermaja ees. Sõiduki süütelukk oli täiesti lõhutud. Fotod: KADI ANNOM

KURITEGU • Eile hommikul avastati jäljed kahe sõiduki ärandamiskatsest. Praegu teadaolevatel andmetel toimusid varguskatsed Petseri ja Jüri tänaval asuvate kortermajade ees. Petseri tänav 19 kortermaja ees oli sisse murtud 2006. aasta Volkswagen Multivani.

Volkswageni omaniku sõnul sai ta infot hommikul veidi enne kella seitset, et tema auto takistab kortermaja hoovist väljasõitu. Aknast välja vaadates selgus, et õhtul oma parkimiskohale pargitud sõidukit on liigutatud. Keset hoovi seisnud sõidukist teatas politseile naaber, kelle väljasõitu auto takistas. Pahaaimamatu teataja arvas ekslikult, et tee on autoga kinni pargitud ning helistas seepeale politseisse, kes omakorda sõiduki omanikku teavitas.

Lõhutud olid auto juhipoolse ukse lukk ja süütelukk. Ilmselt ei õnnestunud aga sõidukit käivitada, sest seda oli lükatud tee suunas, kuid lõpuks loobutud. Auto tagaluugil olid selgelt näha lükkamisel tekkinud käejäljed. Esmase vaatluse põhjal ei olnud autoomaniku sõnul sõidukist esemeid varastatud.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD