Menu

.      

Antsla vallavolikogus oli aasta esimene istung

Antsla Valla Leht, jaanuar 2017.	 Foto: Kalev Joab

VOLIKOGU • Teisipäeval, 24. jaanuaril jõudis Antsla inimeste postkasti 2017. aasta esimene vallalehe number. Alates möödunud aastast ilmub leht korra kuus ehk 12 korda, seda varasema kuue numbri asemel. Värskest ajalehest saab muude tegemiste hulgas lugeda nii haldusreformist kui ka möödunud aasta viimasest volikogu istungist.

Selle aasta esimesel volikogu istungil oli päevakorras kümme punkti, esimesena oli esimesel lugemisel uus eelarve. Sissejuhatuse tegi pearaamatupidaja Eve Sikk, küsiti mõni lisaküsimus, aga üldjoontes lõppes lugemine üksmeeles ja poolthäälega. Aega muudatusettepanekute tegemiseks on 10. veebruarini.

Ka järgmised päevakorrapunktid kinnitati enamuspoolthäältega, vastuhääli said revisjonikomisjoni tööplaani kinnitamine, vallavanema töötasu määramine ning vallavolikogu liikmetele ja alaliste komisjonide liikmetele vallavolikogu tööst osavõtu eest tasu määramise ja maksmise korra muutmine. Need punktid kütsid ka enim kirgi. Antsla gümnaasiumi arengukava kinnitamise päevakorrapunkt tekitas samuti pisut eriarvamusi, kuid sai siiski kõik poolthääled.

Kaks mõtet, mis kõlama jäid, puudutasid elektrikulu ja volikogu tööarvuteid.

20 PÄEVA ENIMLOETUD