Menu

.      

Kreutzwaldi kooli raamatukoguhoidjat Kristel Konsi tunnustati „Aasta kooliraamatukoguhoidja” auhinnaga

  • Kirjutas Kadi Annom

Kreutzwaldi kooli direktor Kaider Vardja kolmapäeva hommikul õpetajate toas Kristel Konsi  õnnitlemas. Foto: KADI ANNOM

TUNNUSTUS • Kolleegid ja Võru linna esindaja õnnitlesid Kristel Konsi kolmapäeva hommikul. Tunnustus antakse üle Eesti raamatukoguhoidjate ühingu kõnekoosolekul, mis toimub 28. veebruaril Eesti Rahvusraamatukogus.

2016. aasta „Aasta kooliraamatukoguhoidja” auhinna pälvis Võru Kreutzwaldi koolis 2001. aastast raamatukoguhoidjana töötav Kristel Kons. „Kuna auhinna eesmärk on tunnustada parimat kooliraamatukoguhoidjat tulemusrikka ja silmapaistva tegevuse eest oma kooli raamatukogus, siis otsustati Võru maakonna kooliraamatukoguhoidjate sektsiooni aktiivi koosolekul üksmeelselt esitada kandidaadiks Kristel Kons,” sõnab Võrumaa kooliraamatukoguhoidjate ainesektsiooni juhataja Maivi Liiskmann. „Kristel Kons on oma kooli raamatukogus teinud silmapaistvat ja tulemuslikku tööd. Ta on suutnud luua vast renoveeritud kooli nüüdisaegse õpikeskuse, kus on väga hea valik õppe- ja ilukirjandust,” lisab Liiskmann.

Kristel Kons lõpetas 2001. aastal Viljandi kultuurikolledži raamatukogunduse erialal. 2007. aastal sai Kons raamatukoguhoidja neljanda järgu kutsetunnistuse. Ka on Kons Eesti raamatukoguhoidjate ühingu liige. Tee raamatute juurde leidis Kristel Kons juba lapsepõlves.

20 PÄEVA ENIMLOETUD