Menu

.      

Täna saab Võrumaa Teataja digileht viieaastaseks

Digilehte aitab Võrumaa Teataja kuulutuste toas huvilistele tutvustada Lembitu tänav 2 asuv arvutisalong Condor (www.condor.ee). Salongis on mitmekülgne valik arvuteid, printereid ja tarvikuid. See on ainuke koht, kust saab osta ja laenutada filme nii DVD- kui ka VHS-vormis. Pildil Võrumaa Teataja veebitoimetaja Aigar Nagel (vasakul) ja Condori  müügijuht Oliver Kapp.  Laual on 23tolline kuvar  digilehe lugemiseks. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

Digilehte aitab Võrumaa Teataja kuulutuste toas huvilistele tutvustada Lembitu tänav 2 asuv arvutisalong Condor (www.condor.ee). Salongis on mitmekülgne valik arvuteid, printereid ja tarvikuid. See on ainuke koht, kust saab osta ja laenutada filme nii DVD- kui ka VHS-vormis. Pildil Võrumaa Teataja veebitoimetaja Aigar Nagel (vasakul) ja Condori  müügijuht Oliver Kapp.  Laual on 23tolline kuvar  digilehe lugemiseks.

Võrumaa Teataja kuulutuste toas on alates tänasest võimalik digilehega tutvuda tasuta.

DIGILEHT • Täna viis aastat tagasi ilmus esimene Võrumaa Teataja digileht, tänaseni on digivariandis ilmunud üle 750 lehenumbri, koos Rõuge, Antsla, Vastseliina, Meremäe, Haanimaa ja Põlva Teataja digilehega on lugejail olnud võimalik lugeda vähemalt tuhandet digilehenumbrit. Hiljuti saime teada, et meie digilehte loetakse isegi Kanaari saartel. Paberlehe kõige kaugem tellija elab aga Prantsusmaal.

Esimesest digilehest sai näiteks lugeda, et Võrumaal Kiidil ja Väimelas olid jaapanlased, Võru linnavolikogu tegeles Võru Soojuse müügiga, Nõiariigi nõiaköögi ust paotas peremees Anti Värton, Võru valmistus 17. rahvusvaheliseks judoturniiriks ning kuidas Võrumaa Teataja tellijad sõidavad Ahvenamaale.

Võrumaa Teataja kuulutuste toas aitab teil digilehega tutvust teha klienditeenindaja Mari-Liis Piirsalu. Fotod: ANDREI JAVNAŠAN

Praegu ei ole digileht kellelegi uudiseks, kuid viis aastat tagasi alustades oli asi uudne. Möödunud aasta sõbrapäevast on Võrumaa Teataja digilehe lugemise võimalus Võrumaa keskraamatukogu lugemissaalis, kus eilse seisuga oli lehte lugemas käidud 898 korral.

Paberleht ja digileht on kaks eraldi toodet mida tuleb eraldi tellida. Tavaveeb aadressil www.vorumaateataja.ee alustas 20 aastat tagasi (16. septembril 1997), on online-uudistega nii-öelda tasuta vabalevis ning seda loetakse üle maailma. Teisipäeval, 14. märtsil külastati kodulehte 21 226 korda, millest 12 164 korda oli külastusi erinevatest arvutitest. Võrdluseks võib tuua, et 2016. aasta 1. mai seisuga elab Võrus 12 573 inimest.

Seoses digilehe sünnipäevaga pakume kõigile huvilistele kuni 31. märtsini võimalust tellida kuuks ajaks tasuta digileht, praegused digilehe tellijad saavad tasuta kuu võrra digilehetellimust pikendada. Oma soovist andke teada aadressil võrumaateataja.ee/tellimine.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD