Menu

.      

Võrumaa Teataja auhind läks kaugele Abu Dhabisse

  • Kirjutas Kadri Nagel

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Võrumaa Teataja tahab jälle oma tellijatele rõõmu valmistada ning loosib uhkeid auhindu. Seekordses auhinnasajus on võimalik võita hea ja paremaga täidetud grillikomplekte, mille on välja pannud OÜ Condor, (www.digipood.eu) ning mõnusaid sõiduelamusi Tamula järvel Tuuletarga purjeretkedelt (www.tuuletark. ee). Euronics Võru aitab hoida rannavormi ja paneb välja diagnostilised kaalud Beurerilt, naturaltervisetoode.ee poolt on auhinnakorvis ootamas nahahooldustooted, Kuul Piljardilt on auhinnaks peopakett kaheksale inimesele, veel loosime ühele lehelugejale muruniiduki CL51CE.

Auhindade loosimises osalemiseks ei ole vaja teha mitte midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks, seejärel oledki automaatselt lisatud loosirattasse. Loosimises osalevad ka kõik need, kes pikendavad oma praegust tellimust.

Selle nädala võitjaks on Tiina Soosaar, kes auhinna loosimise ajal viibis reisil. Koos abikaasa Armandiga reisiti läbi Istanbuli, Dubai ja Abu Dhabi. Külastati ka maailma kõige kõrgemat hoonet, 828 meetri kõrgust Burj Khalifad. Kaasade hobiks on peale reisimise ka tantsimine – rahvatants. Pärast põlvevigastust tegeleb Tiina Soosaar aga rohkem kunsti ja keraamikaga. Paar kolis viis aastat tagasi Põlvast Võrru töökohta tõttu, nad on oma otsusega väga rahul. „Võru on väga ilus ja vaikne koht, kõik asjad on lähedal,” seletab Tiina Soosaar.

Tiina Soosaar tellib Võrumaa Teataja digilehte alates 2015. aastast ning tänu selle kättesaadavusele sai ta lehte lugeda ka reisil olles, kas või otse keset kõrbet.

Järgmisel nädalal loosime välja juba uue auhinna. Kui ka Sina, hea lugeja, soovid osaleda loosirattas, siis telli Võrumaa Teataja pabervõi digileht vähemalt kuueks kuuks. Auhinnaloosis osalevad ka kõik need, kes pikendavad olemasolevat tellimust.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD