Menu

.      

Kreutzwaldi ja Jüri tänaval soojatrassi ehitustööd jätkuvad

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: ANDREI JAVNAŠAN Võrumaa Teataja

Danpower Eesti AS annab teada, et Kreutzwaldi ja Jüri tänaval kestavad tööd torumaterjalide tarne hilinemise tõttu plaanitust kauem. Trassi ehitaja, KVL Tehnika OÜ annab endast parima, et need tänavad täies ulatuses liiklusele taas avada hiljemalt juulikuu lõpuks. Kitsendatud sõiduradadega tänav avatakse liiklusele ehituse ajal esimesel võimalusel. Ehitusfirma palub tekkinud ebamugavuste tõttu linnaelanike ja liiklejate ees vabandust. KVL Tehnika OÜ projektijuht Andrei Koval kommenteerib: „Torutarned on hilinenud meist sõltumatutel põhjustel. Materjali olemasolul töötame liikluse mõistes olulistes teelõikudes nädalavahetustel ja öösiti. Oleme tulnud seni enda poolt nii palju kui võimalik vastu seoses liikluskorraldusega ning hoidnud tööde tegemise ajal ühe raja Kreutzwaldi tänaval pidevalt lahti ühistranspordile ja kohalikele elanikele. Jagame infot tööde kulgemise kohta pidevalt nii elanikele, Danpowerile kui ka linnavalitsusele“.

Jüri tänaval on torupaigaldustööd lõpetatud. 5. juulil alustati tagasitäite töödega ning tänava järk-järgult liiklusele avamisega. Jüri tänava lõpp on tänase seisuga veel suletud ning liiklejatel palutakse kasutada liiklusmärkidega viidatud ümbersõite.

Tööde lõpufaasis asfalteeritakse uuesti Kreutzwaldi ja Jüri tänavad ning taastatakse muud rikutud katendid. Selles etapis tuleb teekatte ehituse ajal veel liiklus Kreutzwaldi ja Jüri tänaval mõneks päevaks täielikult sulgeda.

Danpower Eesti AS ja KVL Tehnika OÜ vabandavad tähtaja ületamise eest. Täname Võru linnaelanikke, ettevõtjaid, linnavalitsust ja liiklejaid mõistva suhtumise eest kitsamates liiklusoludes.

  • Olulised kontaktid:
  • Liikluskorraldus: Risto Aim, Võru Linnavalitsus, 5347 4332
  • Probleemid objektil: Andrei Vaht, KVL Tehnika OÜ objektijuht, 5358 6455
  • Küsimused Danpowerile: Maire Udras, müügi- ja kliendisuhete juht, 5887 7226

20 PÄEVA ENIMLOETUD