Menu

.      

Eile hommikul kell 7 sündis Lõuna-Eesti haiglas aasta esimene laps

  • Kirjutas Kadi Annom

Lõuna-Eesti haigla sünnitusosakonnas olid tänavu esimesteks lapsevanemateks Lilija ja Vladimir Grigoryeva Valga linnast. Tütar Ariana on peres neljas laps ning sündis 2. jaanuari hommikul kell 7. Foto: AIGAR NAGEL

Aasta esimesteks lapsevanemateks olid Lilija ja Vladimir Grigoryeva Valga linnast

On aastaid, kus Lõuna-Eesti haigla esimene beebi laseb end kaua oodata. Seekord nii ei läinud ja esimene laps sündis juba eile, 2. jaanuari hommikul kell 7.

Lapsevanemad sõitsid haiglasse Valgast ja see tekitas veidi ärevust. Pärast sünnitusosakonna sulgemist Valgas on arvamusi ja juhtumeid olnud mitmesuguseid. On olnud ka juhuseid, kus Valgast Võrru või Tartusse sünnitama sõitmisega on lausa hiljaks jäädud. „See on tegelikult väga kurb, et Valgas enam sünnitusmaja ei ole. Me sõitsime Võrru öösel, kusjuures teeolud olid üsna kehvad,” selgitab Lilija Grigoryeva ja lisab, et meelehärmi teeb ka see, et teised lapsed pidid nii kaugele koju jääma. Siiski on Lilija positiivselt meelestatud ning õnnelik, sest Lõuna-Eesti haigla teeb tema meelest suurepärast tööd.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD