Menu

.      

Noored saavad taas kalandusõpingutega alustada

  • Kirjutas Heleri Lakur

Kalandushuvilised noored kogunesid üleeile Võru noortekeskuses, et kuulata Eesti Kalastajate Seltsi kalakaitse töörühma liikme Alar Venne esimesi nõuandeid. Pildil on koos noortega (vasakult) juhendaja Alar Venne (hoiab käes puuri), Võru noortekeskuse tegevjuht Maivi Liiskmann ja Võru linna noortekogu esimees Emil Aništšenko. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeval Võru noortekeskuses toimunud esimeses kalandusõpitoas kogunes ligi 20 kooliealist noort, kellele anti esmane ülevaade Eesti vetes elavatest kaladest ning selgitati, mis on keskkonnasäästlik kalapüük.

Projektist endast

Tegemist on projektiga „Tamula järvele kalastusplatvormi rajamine”, mille taotlejaks ja elluviijaks on Võru linnavalitsus. „Eesmärgiks on luua Tamula järvele avalikult kasutatav ja keskkonnasäästlikku harrastuskalapüüki toetav kalastamiskoht,” sõnab linna arendusspetsialist Kait Kabun. Koostöös linna ja Võru noortekeskusega korraldatakse projekti raames põnevaid kalandusõpitubasid, et tõsta kalanduse alast teadlikkust ka noorte seas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD