Menu

.      

Võrulased saavad loodetavasti oma vabaajakeskuse

  • Kirjutas Heleri Lakur

Esialgne visioon planeeritavast vabaajakeskusest Võru linnas. Keskus hakkaks tulevikus piirnema Luha ja Turba tänavaga ning oleks uueks naabriks Jüri-Luha tänava ääres asuva Maksimarketile. Allikas: VÕRU LINNAVALITSUS

Võru linna võib kolme aastaga kerkida uus ja multifunktsionaalne vabaajakeskus, mis aitab Võru linna kui regionaalse keskuse arengule ja ettevõtluse arendamisele kõvasti kaasa.

Uude keskusesse on planeeritud täismõõtmetega jäähall, tennisehall, ujula-spaakeskus, kino ja 200 majutuskohaga hotell. Kogu kompleks hakkab asuma 62 000 ruutmeetri suurusel alal, kus tervikliku hoonekompleksi juurde kuuluvad ka välispordiplatsid, koertepark ning mitmefunktsiooniline väljak.

Protsessid võtavad aega

Võrust pärit ettevõtja ja ASi Johnny juhatuse liige Urmas Johanson mõtleb suurelt ja loodab, et ideest saab tulevikus asja. „See on kindlasti väga pikaajaline asi,” sõnab ASi Johnny juhatuse liige Urmas Johanson Võrumaa Teatajale. Johanson pöördus ettepanekuga Võru linna poole umbes aasta tagasi. Linnavolikogu andis sellel kolmapäeval nõusoleku Luha tänav 16 kinnistule detailplaneeringu algatamiseks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD