Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Võrumaal on politsei sel aastal saanud 33 teadet, kus palutakse abi inimese asukoha tuvastamisel

  • Kirjutas Sten Sang

Nädalavahetusel sai politsei teate, et 22. juunil on Võrumaal Rõuge vallas kodust teadmata suunas lahkunud 55aastane Rain. FOTOD: Aigar Nagel

Nädalavahetusel sai politsei teate, et 22. juunil on Võrumaal Rõuge vallas kodust teadmata suunas lahkunud 55aastane Rain.

Lähedaste sõnul on mees ka varem mõneks päevaks kodunt lahkunud, kuid seni pole ta nii pikaks ajaks ära jäänud. Telefoni Rainil kaasas pole. Eile õhtul, lehe trükkimineku ajaks oli Raini asukoht endiselt teadmata.

Eile lõuna ajal kestsid aktiivsed Raini otsingud. Muu hulgas kasutati tema leidmiseks ka drooni. Keskkonnainspektsiooni Võrumaa büroo juhi Ardi Lepa sõnul annab droon lagedatel aladel väga hea ülevaate. Lepp oli otsingutesse kaasatud teist päeva. Foto: AIGAR NAGEL

Kaugemale külla läinud

Lõuna prefektuuri Võru piirkonnavanem Anti Paap andis teisipäeval teada, et praegu on politsei välistanud hulga kontakte, kelle juures mees võiks olla, ning kohti, kus ta võiks aega veeta. Töö mehe asukoha selgitamisel jätkub. „Mees on ka varem kodust sõprade juurde ära käinud ning teada on tema alkoholilembus. Üheks versiooniks on, et ta võib olla ebaadekvaatses seisus hätta sattunud. Välistatud ei ole aga ka teised võimalused, mida samaväärselt kontrollitakse,” sõnas Paap. Keegi pole Raini viimase nädala vältel külavahel liikumas näinud ja võib loota, et ta on lihtsalt kodupiirkonnast mujale liikunud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD