Menu

.      

Värskelt ametisse asunud koolidirektor hindab õpetajates kirglikkust

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru Kreutzwaldi kooli õpetajate päev lõppes õpetajatele meeleoluka aktusega, mille olid kokku pannud lõpuklassi õpilased. Pildil (keskel) on koolidirektor Taavi Karu koos paljude õpetajate, töötajate ja üheksandikega. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Sügisel koolidirektori ametisse astunud Taavi Karu (42) jaoks on käesolev õppeaasta justkui õpilase rollis olemine. Kõik koolisündmused on uudsed ja mõnes mõttes teadmatusega varjutatud, kuid sama palju põnevust ja üllatusi pakkuv.

Koolijuht, kes varem õpetajatega vaid koolipingis või lapsevanemana kokku puutunud, naudib koolis toimuvaid sündmusi ja püüab teha need nauditavaks ka kõigile teistele.

Koostööks tuleb aega leida

Võru Kreutzwaldi kooli direktori Taavi Karu jaoks vajab uus roll veel harjumist ja õpetajate päeva eel, mis leidis aset alles eile, tunneb ta ühtaegu nii pinget kui ka põnevust. „Õpilasena olen ma ju kõik need üritused korduvalt läbi elanud, aga nüüd on roll muutunud ja sellega tuleb harjuda,” tõdeb ta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD