Menu

.      

Vastseliina hooldekodu on aastaga edukalt jalgadele tõusnud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Vastseliina hooldekodus on 101 asukat, ruumi oleks veel 13 eakale kliendile. Hooldekodu pakub praegu tööd 30 inimesele, see arv on aastaga kahekordistunud. Pildil on osa kollektiivist. Tagareas Arne (vasakult), Antti, Tiina, Ülle, Siiri, Pille, Kelly, Ester, Mareli. Esiplaanil istuvad juhiabi Triinu Tiks ja juhataja Terje Otsatalu (paremal). Foto: AIGAR NAGEL

Vastseliina hooldekodu juht: „Inimlikkust ei tohi siin kunagi kaotada”

Möödunud aasta suve lõpus uude majja kolinud Vastseliina hooldekodus on aasta jooksul muutunud palju. Võrumaa suurimast hooldekodust sai üleöö üks nüüdisaegseim ja kogukonnaga koostööd tegev hooldusteenust pakkuv asutus Eestis.

Sirgetel jalgadel

Küsimustel, mis puudutavad valusaid teemasid käesoleval aastal lõppenud kohtuprotsessi maja esialgsete ehitajatega ja korruptsioonikahtlustusi hooldekodu ostu-müügitehingu kohta, ei taha hooldekodu juht Terje Otsatalu pikemalt peatuda. „Mul ei ole kellelegi midagi halba öelda ja kõigele on saadud positiivsed lahendused. Mure kasutusloaga oli eelmisel aastal ajutine probleem, ka see lahenes lõpuks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD