Menu

.      

FOTOD Endises koolimajas avati Rõuge lasteaia Nursi rühm ja äratati uuele elule külakeskus

  • Kirjutas Heleri Lakur

2018/2019. aasta talvel sai Rõuge vallale selgeks, et kõik soovijad Rõuge lasteaia olemasolevatesse rühmadesse enam ära ei mahu ning juurde on vaja tekitada lisakohti. Rõuge lasteaed avati 4. augustil 1969 kolmerühmalise majana. 2006. aastal avas uksed neljas rühm Viitina koolihoones, 2011. aastal viies rühm Rõuges (juurdeehitisena) ning eile, 3. jaanuaril avati kuues rühm Nursi vanas koolihoones. Uue rühma lapsed olid samuti avamispäeval omale meeldiva koha rühma mängutoas sisse võtnud. Foto: AIGAR NAGEL

Ajaloolises Nursi põhikoolihoones Nursi külas Võrumaal avati Rõuge lasteaia kuues lasteaiarühm värske ilme saanud külakeskuses. Mitu aastat kestnud etapiviisiline maja renoveerimine on jõudnud lõpusirgele ja külakeskuses saavad väikesed majaelanikud alustada õppetööga juba esmaspäeval.

FOTO: Aigar Nagel

Rõuge lasteaia uus rühm ootab nime

Rõuge lasteaia direktori Ene Mõttuse sõnul on Nursi lasteaiarühm praegu veel nimeta ja ta loodab, et õige pea leitakse ka sellele probleemile lahendus. „Oleme uue rühma loomisest mitu aastat rääkinud ja sellest, et praegustesse rühmadesse kõik lapsed ära ei mahu. Seda oodati väga,” räägib lisarühma loomisest Rõuge lasteaia direktor.

Nursi Koolimaja FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD