Menu

.      

Lasteaed Päkapikk tähistab 50 aasta juubelit

  • Kirjutas Kadri Nagel

Sünnipäeva puhul said kõik töötajad selga omanimelise dressipluusi, millel on seljal lasteaia pilt. Pildil kõik lasteaia töötajad, kes võtsid vaevaks mõne minuti fotograafile poseerida. Paar tundi pärast pildistamist algas lahtiste uste päev. Nagu Päkapiku rahvale kombeks, pandi käsi külge kõiges, toidu valmistamisest serveerimiseni välja. Foto: AIGAR NAGEL

Lasteaed Päkapikk tähistab sel nädalal oma 50. sünnipäeva. Nii nagu sünnipäevalapsele kohane, kostitas lasteaed eile kohviku raames nii oma külaliste maitsemeeli kui ka hinge tordi ja kultuuriprogrammiga. Maja ajalooga sai tutvuda fotogalerii vahendusel, vaadata filmi „Kasvame koos” ja multifilmi „Kuidas Päkapikk endale nime sai”, mis koosnes laste joonistustest, ning nautida tantsulisi ja muusikalisi etteasteid. Oma kavaga astusid üles ka vilistlased.

Peale eilse lahtiste uste päeva on sünnipäeva puhul toimumas veel mitmesuguseid üritusi nagu rongkäik, mis on kavas olnud igal juubelil, laat keskväljakul ning ühislaulmine ja tegevused lastele lasteaias.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD