Menu

.      

Käesolev nädal toob ülikoolinoored võrumaalaste uste taha

  • Kirjutas Kadi Annom

Meeskonna juht Merilin Must (paremalt) ning vabatahtlikud Merili Kann, Anne Kook ja Keidi Fomotškin. Käesoleval nädalal käiakse võrumaalaste uste taga ning tutvustatakse võimalust hakata Võru loomade varjupaiga püsiannetajaks. Foto: AIGAR NAGEL

Auhinnatud tudengite suvetöö programm Southwestern Advantage on aastast 1868 pakkunud tudengitele võimalust teenida, et tasuda ülikooliõpingute eest, omandada töökogemust, arendada ettevõtlusoskusi ja kasvatada eesmärkide saavutamiseks vajalikku iseloomu.

Iga suvi läheb ligi 1500 tudengit üle 200 ülikoolist kogu maailmast USA ja Kanada perekondadele hariduslikku õppesüsteemi müüma. Viirusekriisist tingituna ei ole käesoleval suvel sel moel võimalust end proovile panna. Nii on ülikoolinoored rakendanud end Eestis. Sealhulgas kogutakse püsiannetajaid Varjupaikade MTÜ-le. Käesoleval nädalal käivad tublid tudengid Merilin Must, Anne Kook, Merili Kann ja Keidi Fomotškin võrumaalaste uste taga.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD