Menu

Kuidas valida suvise riietuse juurde sobivad ehted

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Pärast pikka ja kõledat talve on esimeste suviselt päikeseliste ilmade tulek igas mõttes ergutav. Samas aga paneb see mõtlema, kas parasjagu on riidekapis üldse sobivaid riideid suviste ilmade jaoks või tuleks võtta ette väike ostureis. Riietuse kõrval on oluline roll ehetel, mis annavad välimusele lõppviimistluse, seega on mõistlik suvise riietuse valimisel vaadata üle ka oma ehtekarbi sisu.

Vali kerged ehted

Kui õues on lõõmavalt palav, ei ole eriti mugav õues aega veeta, kui kannad raskeid suuri ehteid. Need võivad näha küll välja väga kaunid ja isikupärased, kuid suviste ilmade jaoks on mõistlik valida pigem kergekaalulised ehted – näiteks väikesed delikaatsed kõrvarõngad.

Kui oled harjunud kandma kaelakeesid, vali suvise riietuse juurde peene ketiga kaelakee, mida ilustab tähendusrikas ripats. Vaid ühest kaelakeest ja väikestest kõrvarõngastest piisab, et täiustada suvist riietust.

Vähem on rohkem

Seoses eelmise punktiga tasub mõelda ka üldisele printsiibile: vähem on rohkem. Minimalism pole mitte üksnes moodne, vaid on ka mugavam, eriti kui veedad suvekuumuse käes pikalt aega.

Peale selle, et valitud ehted on kergekaalulised ja delikaatsed, vali pigem vähem ehteid. Mõned sõrmused, paar väikeseid kõrvarõngaid, üks peenike kuldkee ning üks-kaks käevõru on enamgi kui piisav, et täiendada riietust viisil, mis näitab sinu isikupära, kuid ei kuhja üleliigsete detailidega.

Kuldehetega ei saa valesti minna

Ka metallivalik on oluline täiusliku harmoonia loomisel. Suvise päikese juurde sobib ideaalselt klassikaline kollane kuld, mis särab sama kaunilt nagu päike ise.

Kui soovid midagi tagasihoidlikumat, kuid siiski väärtuslikku, on kaunid variandid ka valge või roosa kuld. Valge kuld sobib neile, kellele meeldivad plaatinakarva ehted, roosa kuld on sobilik aga romantilise riietuse juurde. Kuld on aga igal juhul parim valik tänu oma aegumatule ilule, mis sobib ühtlasi nii suvise kui ka talvise riietuse juurde.

Suvel vali värvilised ehted

Lillemustrid, vikerkaarevärvid, neoonvärvid – pole paremat aega värvilise riietuse kandmiseks. Suvel tasub julgelt katsetada ka värvilisemate ehetega. Miks mitte valida smaragdi või safiiriga ehe? Kui soovid jätta eriti isikupärase mulje, vali oma sünnikivi esindav kalliskivi, mis annaks sulle samal ajal ka lisaenergiat.

Kerged ja delikaatsed kullast ehted, mida kaunistavad mõned üksikud kaunid värvilised kalliskivid, sobivad iga riietuse juurde, olgu tegemist professionaalsema välimuse või igapäevase suveriietusega. Vali lihtsad ja klassikalised ehted Jahontsist, kus sind tervitab imekaunis kuldehete valik, mille hulgas on midagi igale maitsele.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD