Menu

.      

Laborid tuvastasid veel 17 koroonaviirusesse nakatunut

  • Kirjutas BNS

Foto on illustratiivne

Teisipäeva  hommikuks oli Eestis koroonaviirus diagnoositud 369 inimesel, eelmise ööpäeva jooksul tuvastati 17 uut koroonaviirusesse nakatunut.

Võtteldes esmaspäevaga lisandus 17 uut positiivset tulemust, neist 5 oli pärit Harjumaalt, 5 Võrust, 4 Saaremaalt, 1 Tartust, 1 Viljandist ja ühel puudus isikukood, edastas tervisemaet.

Vanusjaotuses suurt muutust ei ole ja üheski vanusegrupis olulist arvulist lisandumist samuti mitte, juurde tuli kolm 60+ positiivset, kokku on neid 63. 

Kokku on Eestis ehtud 4041 testi, ööpäevaga lisandus 317 testi.

Alates teisipäevast töötab terviseameti kriisistaabis hädaolukorra meditsiinijuhina Arkadi Popov, kelle ülesanne on koordineerida haiglate ravikorraldust.

Hädaolukorra meditsiinijuht allub terviseametile ja koordineerib raviasutuste tegevust hädaolukorra lahendamise ajal. Hädaolukorra meditsiinijuhil on õigus anda korraldusi tervishoiuteenuste ümberkorraldamiseks.

Terviseameti staap töötab alates 28. jaanuarist, alates veebruari keskpaigast töötab staap igapäevaselt kella 9-21. Ametkondlikuks kasutamiseks on terviseametil 24/7 staabivalve ja epidemioloogiline konsultatsioon.

Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt www.terviseamet.ee/uuskoroonaviirus ja Terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt www.valitsus.ee/et/eriolukord#KKK.

Seotud lood

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD