Menu

.      

Ees on ootamas päikesepaistelised päevad

  • Kirjutas BNS

Ilmateenistuse prognoosi järgi on ees ootamas päikesepaistelised päevad ja õhusooja tuleb kuni 25 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kohati tekib udu. Mandril puhub põhjakaare, saartel lõunakaare tuul 1-6 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 18-22 kraadi. 

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 19-22 kraadi. 

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 8-15 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib hoovihma sadada. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 19-24 kraadi. 

Laupäeval sirutub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhuala kauge kaguserv. Öö on sajuta, kuid päeval üksiku vihmahoo võimalust päris välistada ei saa. Puhub nõrk läänekaare tuul. Öösel on sooja 7-11, rannikul kuni 15 kraadi, päeval 20-25 kraadi. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD