Menu

.      

AITAME ANTSUL AIDATA! Uue invabussi kampaania on toonud veidi alla 4000 euro

FOTO: https://www.facebook.com/aitameantsulaidata/?fref=ts13. oktoobrist portaali GoodNews toetusel käima läinud heategevuslik kampaania "Aitame Antsul aidata", mille eesmärgiks on leida heade inimeste toel raha Põlvamaa abistaja Ants Väärsi uue invatakso ostuks, saab nüüd juba teha kokkuvõtteid.

Alates eelnimetatud päevast on Eestimaa inimesed ülekandega annetanud 2198 eurot ning operaatorfirmade Tele2, Elisa, Elion ja EMT kaudu numbrile 900 6677 helistades on lisandunud 1464 eurot, seega üldsummaks on 11. novembri seisuga 3662 eurot.

Ants Väärsi sõnul on paljud maainimesed, eriti just need, kel puudub võimalus teisiti annetada, pakkunud talle sularahas maksmist, kuid seda ei saa ta vastu võtta, sest annetamine peab olema läbipaistev. Mees on alates aprillist pöördunud Põlva- ja Võrumaa omavalitsuste poole palvega teda autoostus toetada, kuid vastanud on vaid seitse ja needki kurdavad rahapuuduse üle. Varstu, Haanja ja Vastseliina vallad on siiski mingi võimaluse leidnud.

Uue invabussi maksumuseks hindab mees ligikaudu 40 000 eurot ja oodatud on iga toetus. Sobiva kasutatud auto leidmisel arvestab Ants Väärsil ka odavama variandiga. Võimalus on teda selles tegevuses toetada, annetades avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677, annetad kümme eurot ja OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227, saab annetada enda jaoks sobiva summa.

Head inimesed! Aitame üheskoos Ants Väärsil aidata!{fcomment}


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD