Menu

.      

Võrumaa Teataja tellijaauhinna võitja on Kalmer Kongo Osulast

  • Kirjutas Kadri Nagel

Kalmer Kongo tegi linnas pisikese peatuse, et Võrumaa Teataja küsimustele vastata. Kohe sõidab ta edasi suusarajale. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Selle nädala auhindadeks on triikraud Severin Euronicsilt ja kinkekaart koguperepoelt Triin Shoppab. Et võita hinnalisi auhindu meie toetajatelt, ei ole vaja teha midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikendada juba olemasolevat tellimust. Samuti osalevad loosimises kõik püsikorraldusega tellijad.

Peale eespool mainitu on loosimises veel Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugidool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kaheleVõrumaa toidukeskuselt 50eurone kinkekaartkoguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot ja Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotPeaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

Nagu juba mainitud, siis sel nädalal loosisime välja triikraua Võru Euronicsilt ja Triin Shoppab kinkekaardi. Mitmefunktsionaalne triikraud Severin võimaldab reguleerida auruhulka kuni 30 grammi, sel on automaatne väljalülitamine ülekuumenemisel, topelt veeprits, katlakivi eemaldus, tilgalukk, automaatne puhastus, teflonkattega keraamiline tald, kummist käepide, reguleeritav termostaat, juhtmehoidik ning kuuma ja märja triikimise võimalus. Võru Euronics laieneb peagi oluliselt ja hakkab pakkuma veelgi suuremat tehnikavalikut.

Teiseks auhinnaks on kinkekaart koguperepoelt Triin Shoppab. Mõnus kauplus asub Oja tänav 1 teisel korrusel ja seal leidub kaupa nii lastele, naistele kui ka meestele. Valikus on mänguasjad, riided, voodipesu ja palju muudki. Peale meeldiva ja personaalse klienditeeninduse ei jäta müüjatar kunagi oma ostjaid hätta ning võimaluse korral saab kaupa, mida poes parasjagu pole, tellida.

Auhindade võitjaks on Kalmer Kongo Osulast. Kalmer Kongo on paberlehe lugeja ja töötab Valga piimafarmis Laatre Piim juhina. See tähendab, et iga päev tuleb tal tööle edasi-tagasi läbida umbes 80 kilomeetrit. Töö mehele meeldib ja küllaltki pikk vahemaa teda ei heiduta.

Peale töö tegeleb ta tervisespordiga. „Suvel sõidan jalgrattaga, talvel suusatan ja sügisesel ajal teen näiteks kepikõndi, vahel loen ka raamatuid,” seletab Kalmer.

Paberleht meeldib meie võitjale rohkem, sest see tundub mõnusam ja mugavam käes hoida ning pilk on korraga tervel lehel peal. Lehega on ta üldiselt rahul, soovib ainult, et selliseid tulisemaid ja tähtsamaid teemasid võiks põhjalikumalt kajastada.

Kalmeri sõnul on tema abikaasal võidu üle väga hea meel, sest olgem ausad, triikrauda kasutavad enamasti naised rohkem ja šoppamagi kipuvad nad kiiremini kui mehed.

Lasemegi Kalmeri kohe minema, sest väljas on juba pime ja õhtutunnid käes, aga tema läheb veel suusatama. Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Veel osalevad loosimises ka kõik püsikorraldusega tellijad.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD