Menu

.      

Võru tõmbas öisele tantsule ja trallile pidurit

  • Kirjutas Sten Sang

Petseri tänava striptiisiklubis oli reedese sulgemise ajal seitse külastajat ning rahvamasse kirjeldas seal olevat ainult „Kuuuurija” meediakajastus. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT Möödunud reedel lasti rihm lõdvaks nii Triinu Baaris kui ka kehavõlusid pakkuvas Võru striptiisiklubis. Ontlike kodus püsijate hirm paisus uljaste piduliste pärast suisa nii rammusaks, et keset ööd hõigati appi Katrin Lust „Kuuuurija” saatest.

Ootamatu tähelepanu

Triinu Baari omanik Gina Mägilainen kinnitab, et reedel 20 külalisega toimunud sünnipäevapidu oli kinnine üritus. „Selliseid erapidusid toimus üle Eesti samal ajal sadu: kellel oli juubel, kellel matused. Meil oli paarikümne inimesega suletud pidu ja politsei käis öö jooksul kaks korda toimuvat kontrollimas.” Ta on nördinud „Kuuuurija” sekkumisest, kus väidetavalt murelik Võru kodanik oli vihjega info pealinna läkitanud ning sellega arusaamatult palju furoori tekitanud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD