Menu

.      

Ülle Lehtna tagab Pargikodu elanikele toetavad koduseinad ja turvalise olemise

  • Kirjutas Kadi Annom

Pargikodus elav Harri, kellel jagub piisavalt jaksu, et ise vajaduse korral poest soovitud kaup endale koju tuua ja kes ka teiste igapäevaste asjadega ise edukalt hakkama saab. Pargikodu hooldustöötaja Ülle Lehtna aitab vaid näiteks arstiasjade ja muude vajalike dokumentide korrashoiuga. Foto: AIGAR NAGEL

Inimesed, kes hoolitsevad nende eest, kes ise endaga toime ei tule, töötavad eesliinil iga päev, mitte ainult kriisi ajal.

Eriolukorras said palju tähelepanu meedikud, politsei- ja päästetöötajad. Kogu tähelepanu oli põhjendatud ja eesliinil viibinud töötajad tegid meie kõigi heaoluks tänuväärset tööd. Natukene jäid kogu selle harjumatu ja uue olukorra varju sel ajal sotsiaalhoolekandetöötajad, kes olid samuti eesliinil ja on seda iga päev.

Võrumaa Teataja toob kolmes lehenumbris oma lugejateni kolme sotsiaalhoolekande- või sotsiaaltööd tegeva inimese igapäeva ning nende töö võlu ja valu. Tänases Võrumaa Teatajas uurime lähemalt 27 aastat sotsiaalhoolekandetööd teinud Ülle Lehtna argipäeva.

Juhuslik valik püsib aastakümneid

„Sotsiaalhoolekandetööd olen teinud juba 27 aastat. Sattusin sellele erialale juhuslikult ja kuna amet oli aastal 1993 täiesti uus, siis tekkis huvi seda proovida.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD