Menu

.      

Tudengid rabavad ilusaid kortereid nagu sooje saiu

  • Kirjutas Sten Sang

Domus Kinnisvara konsultant Andre Ojala on etteplaneerivatele tudengitele aktiivselt üürikodusid vahendanud juba maikuust alates. Foto: AIGAR NAGEL

OÜ Robinson Kinnisvara maakleri Meelis Karu sõnul hakkavad esimesed tudengid üüripinna otsimist planeerima juba mai lõpus ja juuni alguses. „Need on üldiselt teise kursuse õppurid, kes veidi ette mõtlevad. Suurem huviliste tulv tuleb peale jaanipäeva paiku ja juuli alguses, mil koolides toimuvad sisseastumiseksamid.”

Pidusid ei soovita

Üürileandja ootustena toob Karu esile korteri hea seisukorra säilimise. See tähendab, et veidi rohkem on probleeme esmakursuslastega, kes on äsja vanematekodust välja saanud ja vasikavaimustus omaette elust võib kulmineeruda ohtra pidutsemisega. Maakler möönab, et esmakohtumisel ei olegi võimalik tuvastada üürilevõtja peolembust, kuid käitumismuster avaldub üldjuhul paari kuuga.

Naabrite häirimise ja üürimaksete tasumisega hätta jäävata üürilistega on vaja kiiremas korras tegeleda. Robinson Kinnisvara kõneisik tõdeb, et probleemi lahendamine sõltub palju korteri omanikust.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD