Menu

.      

Nobedad töökäed valmistavad kohalikele nii pitsat kui ka sushit

  • Kirjutas Sten Sang

Kagukeskuses pitsasõpradele kõhutäidet pakkuva Võru Pizzakioski teenindaja Virge Reinsaar saab oma tööpanuse järgi kuus kätte 700–900eurose palga. Foto: AIGAR NAGEL

Kohalikud toidukohad avavad järjest oma kundedele uksi ning nii mõnelgi paigal on vaja taastada endine meeskonna koosseis. Leht uurib, kui kergelt Võrus köögi- ja saalitöötajate leidmine käib ja milliseid magusaid boonuseid toidukohad personali hoidmiseks pakuvad.

Boonussüsteem paigas

Kagukeskuses pitsasõpradele kõhutäidet pakkuva Võru Pizzakioski kõneisik kinnitab, et praegu ei plaani nad kahele töötajale lisaks personali juurde värvata. „Meil on Pizzakioskis tööl kaks inimest ja vahetuses käivad nad kordamööda. Teistes kioskites on vahel ka abilised käinud, aga Võru omas saab praegu ka ühe töötajaga vahetuse kaetud. Lisahüvedena pakume töötajale tasuta kohvi ning kuu peale teatud arvu tasuta pitsasid,” märgib koha esindaja.

Siiamaani on ta leidnud vajaliku personali pigem oma tutvusringkonna kaudu. Praegu saab pitsakoha töötaja tulemustasust sõltuvalt kätte umbes 700–900 eurot.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD