Menu

.      

Korralik kasutatud suusavarustus ei jää uue sõitjata

  • Kirjutas Kadi Annom

Kasutatud suusavarustus on hinnas. Lõunakeskuses toimuv suusalaat on  ainulaadne, sest toob kasutatud suusavarustuse pakkujad ja ostjad ühte  paika kokku. Neljapäeval olid kasutatud suusavarustust müügiks vastu võtmas Jaak Teppan (vasakult), Tuulika Mölder ja Sille Meikop. Foto: AIGAR NAGEL

Mõned päevad tagasi sadas maha selle hooaja esimene lumekirme. Need, kes suvesooja nautida armastavad, ülemäära ilmselt ei rõõmustanud, kuid erilist heameelt pakkusid esimesed lumekübemed suusaspordi armastajatele.

Agaramad on juba oma suusavarustuse üle vaadanud ja seda algavaks hooajaks täiendanud või vajaliku hoolduskuuri läbi teinud. Siiski on ka neid, kel alles nüüd tuli meelde, et suusavarustus tahab hoolt või täiendusi. Ei ole kellelegi üllatuseks, et praegune majandusolukord võtab ka tugevamatel jalad nõrgaks. Nii on hinnatõusu läbi teinud ka suusavarustus. Siinkohal on nii kokkuhoidu kui ka taaskasutust soosides paslik vaadata kasutatud spordivarustuse poole.

Võru spordikooli murdmaa- ja biathloninoored on Lapimaal Levil treenimas. Pildistamise hetkeks olid mõned sportlased juba rajale läinud. Väljas  paukus 23kraadine pakane. Foto: ERAKOGU

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD