Menu

.      

Rahva lemmikmaiustus

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Eestlaste lemmik kommibränd Lehmake tegutseb turul juba 51 aastat. Kompvek Lehmake on oma tootekategoorias enim müüdud kompvek Eestis. Tootmises on kiired ajad ja valmistutakse uueks hooajaks, mis algab juba veebruaris valentinipäevaga.

Seoses tootearendusega on uuenduse läbinud ka kompveki pakendid. Turule on tulnud nüüdisaegse kujundusega assortiikarbid. Nooremale põlvkonnale ja spordisõpradele suunatud tooted on kirsi-, õuna- ja soolakaramellimaitselised jalgpalli-toffeed, mille kommipaberitel on kujutatud Messi, Mbappe ja Ronaldo. Kuna eestlased on suured rallifännid, tõime turule ka ralliteemalise kompveki.

Tootjana on meie prioriteet pakkuda tervislikumaid tooteid, seetõttu on meie tooted valmistatud säilitusaineteta.

Läbi aastate on turule toodud odavamas hinnaklassis alternatiivtooteid teiste maiustuste tootjate poolt, kuid neid ei oleEestis edu saatnud. Kommitootmisettevõte on hästi kapitaliseerunud ja toode omab head likviidsust. Ettevõte ei ole sõltuv pankade rahastusest ega Euroopa Liidu toetustest.

Klassikaline kompvek Lehmake toodetakse jätkuvalt retsepti järgi, mis on muutumatu aastast 1971. Kasutatakse sama toorainet, kujundust ja kompvek pakitakse käsitööna.

Hoolimata sellest, et turul on palju teisi maiustuste müüjaid, on tarbija lemmikuks ikka kompvek Lehmake, mis on paljude mälestus lapsepõlve maitsetest.

Pakume klientidele ka private label lahendusi. Võimalik on tellida oma logoga kompvekke, mis kannab turunduslikku eesmärki ja on hea ärikingitus. Tule kliendiks!

Tellimisinfo See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


 

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD