Menu

.      

Julgete meeste pealehakkamine paneb Puiga naiste silmad särama

  • Kirjutas Sten Sang

Puiga näitetrupp käib rahvamajas koos kolmapäeviti kell 18 ja ootab väga oma ridadesse uusi julgeid inimesi. Fotol (vasakult):  Anneli Rannula, Marget Palm, näitejuht Külli Vijard, Irmen Kõlli, Maret Taaber, Liina Mitt. Foto: AIGAR NAGEL

Puiga rahvamajas saab kolmapäeva õhtuti kõvasti nalja ja tralli. Kokku saavad kaheksa näitlemissoolikaga naist, kes näitejuht Külli Vijardi käe all kõik hookuspookused vaataja ette toovad. Hiilgeaegadel on Puigal näitlemisoskust lihvinud suisa kolm korda suurem seltskond, praegu tuntakse suurt puudust just esinemisjulgusega meestest.

Võrumaa Teatajaga püüne peale

Näitejuht Külli Vijard vastab toimetuse kõnele krapsakal toonil ning ei jäta juhust kasutamata. Kiirelt uurib ta, millal talle helistanud „noor ja sümpaatse häälega pojakene” saab tulla 22 aastat tegutsenud näitetrupiga koos proove tegema. Hea meelega annaks ka Võrumaa Teataja oma panuse maakondliku kultuurielu edendamisesse, kuid praegune kodukoht asub proovide toimumise paigast mitu head maakonda eemal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD