Menu

.      

Tartu elustiilinädalavahetuse üheks tõmbenumbriks oli Võrumaal toodetud väikemaja

  • Kirjutas Kadi Annom

Cindy Valler esitles elustiilinädalavahetusel Kasaritsas valmistatud väikemaja, mille hind paigalduseta on 37 100 eurot. Peagi loodetakse siinsamas Võrumaal klientide tarvis valmis saada üks maja nädalas. Fotod: VÕRUMAA TEATAJA

Möödunud nädalavahetusel peeti Tartu Näituste messikeskuses elustiilinädalavahetust, kus üheskoos toimusid motomess Motoexotica ja Ilumess. Mitmekülgsest nädalavahetusest võtts osa üle poolesaja eksponendi ning toodete ja teenuste esitlemise kõrval pandi mõlemal messil suurt rõhku elustiilile. Just see kutsus Motoexotica nimetuse all välja reklaamitud üritusel osalema ka väikemaju tootva OÜ Backdek.

Uudne messiformaat, kus kohtuvad naiselikud iluteemad ning rohkem meestele omane motohuvi, kutsuti ilumessi projektijuhi Annika Pettai sõnul ellu juba 2019. aastal, et pakkuda varasemast laiemat valikut ning olla ühteaegu atraktiivne nii naistele kui ka meestele. Messi eestvedaja Anders Urbel kinnitab, et külastajad on messile oodatud kindlasti terve perega, sest tegevust jagus ka pere pisematele.

Üheks Motoexotica traditsiooniks on aastaid olnud mootorratta loosimine. Royal Enfieldi stendi juures aitasid loosipileteid lunastada Silver Sepp (paremalt) ja Sulev Kilkans.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD