Menu

.      

Ojuland: tunnen valge inimesena, et valge rass on ohus

Kristiina Ojuland Võrus pensionäride päevakeskuses mõtteid vahetamas. Tema kõrval (pildil paremal) Võru vallavolikogu ja Rahva Ühtsuse Erakonna juhatuse liige Piret Haljend.      Foto: Võrumaa Teataja

Endine välisminister, Rahva Ühtsuse Erakonna (RÜE) liider Kristiina Ojuland ütles sotsiaalmeedias pagulaste teemat kommenteerides, et mitte ühtegi põgenikku ei tohiks Euroopasse lasta ning ta tunneb valge inimesena, et valge rass on ohus.

Ojuland kirjeldas, kuidas ta nägi taaskord "täies tööjõus noort neegrit Itaalias raha kerjamas inimestelt, kes ausa tööga on oma lõunasöögi välja teeninud". Ojulandi arvates tuleks kohe alustada üleeuroopalist allkirjade kogumise kampaaniat, et mitte ükski põgenik üle Vahemere ei pääseks.

"See neegrite küsimus on Eesti jaoks eksistentsiaalne ja tagasipöördumatu. Kui lubame nad sisse, siis on ajalugu juba võimatu muuta," ütles Ojuland sotsiaalmeedias, ning lisas, et vastupidiselt arvajate vaated on "Eesti rahvuslikku julgeolekut ohustav luulutamine".

"Täna tunnen ma valge inimesena, et valge rass on ohus," kirjutas Ojuland ning rõhutas, et ebaseaduslikult piiri ületanud inimesed tuleb tagasi saata sina, kust nad tulid. "See on katastroof, kui need immigrandid Eestisse saabiuvad," lisas ta.

Euroopa Komisjoni kolmapäeval avaldatud pagulaste ümberpaigutamiskava kohaselt peaks Eesti vastu võtma veel ligi 738 juba Euroopasse jõudnud pagulast lisaks 326-le, kelle Eesti peaks Komisjoni hinnangul vastu võtma varem avalikustatud ümberasustamiskava kohaselt. {fcomment}

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD