Menu

.      

GALERII Kuperjanovi jalaväepataljoni ülemaks sai major Indrek Sarap

  • Kirjutas BNS

Võrus Taara linnakus neljapäeval peetud tseremoonial võttis major Indrek Sarap kolonelleitnant Toomas Tõnistelt üle Kuperjanovi jalaväepataljoni juhtimise.

Ülema vahetuse tseremoonia käigus andis kolm aastat pataljoni juhtinud Tõniste üle pataljoni lipu ning soovis uuele ülemale edu, teatas kaitseväe peastaabi pressiesindaja BNS-ile. PILDIGALERII

Uue pataljoniülema major Sarapi sõnul suuri muutusi pataljonis ees oodata ei ole, kuna tegu on hästi toimiva ning eeskujulikult juhitud üksusega. „Oma ametiajal soovin jätkata pataljoni senist head tööd ning hoida au sees traditsioone," ütles Sarap. 

Indrek Sarap alustas teenistust Vahipataljonis ajateenijana aastal 2000, mille käigus läbis ta nooremallohvitseride kursuse Kuperjanovi jalaväepataljonis. Ta on teeninud tagalapataljonis ja 1. jalaväebrigaadi staabis ning osalenud välisoperatsioonidel Afganistani Islamivabariigis ning Malis. Enne Kuperjanovi jalaväepataljoni juhtima asumist teenis ta Kaitseväe peastaabi logistikaosakonna planeerimisjaoskonna ülemana.

Toomas Tõniste jätkab teenistust Kaitseväe peastaabis.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD