Menu

.      

Tele2 paneb tänavu tööle üle 350 uue tugijaama

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Tele2 paigaldab käesoleva aasta jooksul Võru maakonda 42 uut tugijaama, millega toob võrumaalasteni veelgi parema mobiililevi ning kiire 4G interneti.

Tele2 tehnoloogiaüksuse juhi Tanel Sarri sõnul investeerib ettevõte tänavu Eestis ligikaudu 3,2 miljonit eurot, et laiendada 4G levi suurema kasutusega piirkondades, luua siselahendusi uutesse keskustesse ning parandada levi suuremates linnades ja maanteedel. Peamiseks piirkonnaks, kus võrguehitustöid teostatakse, on just Lõuna-Eesti.

Võru maakonna selleaastaste võrguehitustööde fookuses on kiire 4G interneti laiendamine ja mobiililevi täiustamine. Tänu uutele tugijaamadele on seega veelgi parem mobiililevi ning kiirem andmeside Obinitsas ning Kirikumäel. Kasaritsa, Võlsi, Osula ning Sõmerpalu piirkonna elanikud viibivad nüüdsest aga eriti heas 4G+ interneti levialas. 

Veel selle aasta jooksul plaanitakse võrguehitustöödega jõuda ka Misso, Nursi, Paganamaa, Piusa, Ruusmäe, Rõuge ning Veri- ja Ähijärve piirkonda.

Üle Eesti käivitab ettevõte sel aastal kokku üle 350 uue saatja, kattes 99% riigist 4G võrgu ning mobiilileviga. Erinevate suviste suurürituste telefoni- ja internetilevi täiustamisesse panustas mobiilioperaator ajutise liikuva tugijaama abil.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD