Menu

.      

Talv ei taha taanduda: nädala lõpus tuleb kuni 10 kraadi pakast

  • Kirjutas BNS

FOTO: Aigar Nagel

Kui käesolev talv on seni silma paistnud erakordse soojusega, siis nädala lõpus on kohati öösiti tulemas kuni kümme kraadi pakast, prognoosib ilmateenistus. 

Kolmapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Lume- ja lörtsisadu laieneb üle Eesti, saartel tuleb sekka ka vihma. Puhub idatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, Lõuna-Eestis ka vihma. Puhub ida- ja kirdetuul 7-13, rannikul puhanguti 17-20 m/s, Lõuna-Eestis puhub idakaare tuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub ida- ja kirdetuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -5 kraadi, saartel tuleb kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub ida- ja kirdetuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. 

 

Reede öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -7 kraadi, kohati tuleb kuni -10 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 15, pärastlõunal pöördub põhjakaarde 3-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD