Menu

.      

Ööpäevaga lisandus 16 positiivset koroonaproovi ja kaks patsienti suri

  • Kirjutas BNS

Viimase ööpäeva jooksul analüüsitud proovidest osutusid positiivseks 16, kaks eakat patsienti aga suri, mis tõstis koroonaohvrite arvu 40-le.

Pühapäevahommikuse seisuga vajab uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 125 inimest, kellest kümme on juhitaval hingamisel. Haiglatest on välja kirjutatud 164 inimest. Viimase ööpäeva jooksul suri viiruse tõttu Ida-Viru keskhaiglas ravil viibinud 86-aastane mees ja Kuressaare haiglas ravil olnud 83-aastane mees.

Ööpäevaga analüüsiti 730 testi, millest 2,2 protsenti ehk 16 proovi osutusid positiivseks. Kokku on tehtud 40 333 esmast testi, millest 1528 ehk 3,8 protsenti on osutunud positiivseks.

Kõige rohkem positiivseid teste ehk kuus laekus rahvastikuregistri andmete järgi Harjumaal. Võrumaa elanikest andsid positiivse vastuse viis, saarlaste hulgas lisandus kaks ja viljandimaalaste hulgas üks positiivne test. Kaks positiivset tulemust olid määratlemata elukohaga. Maakondade lõikes on nüüd sama palju positiivseid esmaseid teste Harjumaal ja Saaremaal ehk 520. Suurusjärgult järgmisel kohal on Ida-Virumaa 95-ga, Tartumaa 94 ja Pärnumaa 92-ga.

Vanusegruppide lõikes on endiselt kõige rohkem positiivseid esmaseid teste keskealiste seas. Ööpäeva jooksul pilt ei muutunud. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD