Menu

.      

Uue nädala algus toob kuni 17 soojakraadi

  • Kirjutas BNS

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb järgmise nädala alguses kuni 17 kraadi sooja. 

Laupäeva öösel on ilves selgimistega ilm. Sajab lörtsi ja vihma, pärast keskööd jääb sadu harvemaks. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-12, puhanguti 17, saartel ja rannikul kuni 23 m/s, hommikul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on vihma- ja lörtsihooge. Õhtul pilved hõrenevad ja sadu lakkab. Puhub edelatuul 5-11, puhanguti kuni 17 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Sooja on 3-8 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, öö hakul põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi. Päeval üilvisus tiheneb ning pärastlõunal hakkab alates Lõuna-Eestist vihma ja lörtsi sadama. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s, õhtul pöördub itta ja tugevneb veidi. Sooja on 3-8, Lõuna-Eestis kuni 12 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab saartel ja Põhja-Eestis vihma ja lörtsi. Tuul pöördub idast lõunasse 3-9, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal saartelt alates pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama. Puhub lõunatuul 3-9, puhanguti kuni 14 m/s, õhtul pöördub Lääne-Eestis läände ja nõrgeneb. Sooja on 12-17, saartel ja läänerannikul 6-11 kraadi.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD