Menu

.      

FOTOD Moldova naisettevõtja: teil kasvab idufirmasid nagu seeni pärast vihma

  • Kirjutas Sten Sang

Moldova ettevõtlikud naised jäid Lõuna-Eesti külastusega ülimalt rahule ning kiitsid kohalike avatust ja kahel käel vastuvõtmise soojust. Foto: EESTI ETTEVÕTLIKE NAISTE ASSOTSIATSIOON

Laupäeval kõlas Obinitsas ohtralt vaimustunud hüüdeid – kolmeks päevaks tulid Maarjamaad avastama 12 äripisiku saanud Moldova naist.

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni (EENA) korraldatava koolitusprojekti „Moldova naistele võrdsete võimaluste tagamine tööelus” raames nautisid kauged külalised seekord Lõuna-Eesti võlusid ja viisid siit koju kaasa kasulikke ärinippe.

Varajane kokkupuude

Kahekümne rumeeniakeelse lasteraamatu autor Angela Chicu (60) juhib üle paarikümne aasta kohalikku ettevõtlike naiste organisatsiooni ning omab Eestiga pikaajalisi suhteid. „Minu ema tegeles raamatuäriga ning tõi mind päris pisikesena siia. Nägin teie laulupidu ja see võimas vaatepilt on mul siiani meeles. 11 aastat tagasi tulin taas Eestisse, et vahetada ärikogemusi ning õppida juurde vajalikke oskusi.” Ta lisab, et septembris on Ukraina ja Rumeeniaga piirnevasse peaaegu kolme miljoni elanikuga Moldovasse saabumas neljaliikmeline Eesti naisettevõtjate delegatsioon.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD