Menu

.      

Suusatreeneriametist juhiks: Anti Saarepuu asub Haanja spordikeskust juhtima

  • Kirjutas Heleri Lakur

Anti Saarepuu eelmisel suvel oma erahobiga tegelemas ja Veemäe talu kodukohvikus burgereid küpsetamas. Arvatavasti poleks ta siis isegi aimanud, et aasta hiljem uues ametis on. FOTO: Heleri Lakur

Rõuge vald teatas, et esmaspäevast, 10. juunist asus SA Haanjamaa Sport juhatuse liikmena tööle Anti Saarepuu, kelle peamiseks tööülesandeks on Haanja puhke- ja spordikeskuse töö korraldamine ja keskuse arendamine nii, et see leiaks kasutust aasta ringi.

Uue juhi üks suuremaid projekte tööd alustades on piirkondliku konkurentsivõime tugevdamise meetme (PKT) suurprojekti „Haanja puhke- ja spordikeskuse väljaarendamine aastaringseks spordi-, turismi- ja puhkekeskuseks” elluviimine koos Rõuge vallavalitsusega kuni aastani 2021. Anti Saarepuu sõnul tuleb keskus panna toimima aasta ringi, see tähendab, et mõelda tuleb suurelt ja julgelt ning kuskilt lihtsalt pihta hakata.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD