Menu

.      

Võrkpallitreener Aksel Saal: unistan Võru linna pallimängude väljakust

  • Kirjutas Sten Sang

Pikaaegne võrkpallitreener Aksel Saal unistab Võru linna pallimängude väljakust. Foto: AIGAR NAGEL

Võru noori võrguässasid on Aksel Saal treeninud tervelt 47 aastat ja kodus ootab teda neli kilogrammi medaleid. Hoolimata võrdlemisi nappidest rahalistest vahenditest näitavad Võru nais- ja meeskond jätkuvalt tublisid tulemusi.

Naised saavutasid meistriliigas neljanda koha ning mehed võtsid 1. liiga seitsmenda positsiooni. Kui võistlejate üle võib rõõmustada, siis omakorda nukrust tunneb Aksel Saal pöörates pilgu Võru pargiväljakute poole. Neid on jõudumööda kõpitsetud, kuid kunagisest hiilgusest on vähe järel. Võru linn nimetas sel aastal Aksel Saali üheks neljast teenetemärgi nominendiks, tunnustus antakse saajale üle linna sünnipäeval, 21. augustil.

Meelisalasid jagub

75aastane võrkpallitreener näeb jätkuvalt väga sportlik ja esinduslik välja – aastad justkui ei mõjukski talle. Suviselt kerges riietuses saabub ta kohale linnapiirist seitsme kilomeetri kaugusele jäävast kodust, kus viimased 15 aastat paigas olnud. „Esialgu oli koht pigem suvila ja sai seal aiamaad hooldatud. Tasapisi ehitasin ta aasta ringi kasutatavaks ja olen rahul. Kohe lähedal on veesilm enda kastmiseks ning tegevust jagub rohkem kui linnakorteris,” muheleb Aksel Saal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD