Menu

.      

FOTOD Edde-Virulase ja Savimäe talu mehed Lauri Kütt ja Markus Truup korraldavad Vana-Roosa külas kuuenda elektroonilise muusika festivali

  • Kirjutas Kalev Annom

Kõuemehed Lauri Kütt (vasakul) ja Markus Truup. Keskel kolmekuune Siberi Husky Brizanna. Seltskond on kogunenud Leonardo da Vinci kupli alla, mis on festivali ametlik kõrvaparanduslava. Lava nimetusest võib aru saada, kui teada, et Kõue juurtest pealava juures on heli nii vali, et sääsed ka ei lenda.

Selle nädala lõpu kolmel päeval on Vana-Roosa külas ja kirikus kohalike meeste ellu kutsutud festival Kõu, mis lõpeb maagilisel kuupäeval – 07.07. kell 12. Kohal tuleb olla aga juba reedel, 5. juulil kell kuus õhtul. Võrumaa Teataja uuris, kuidas tekkis noortel meestel mõte põldude vahel elektroonilise muusika festival korraldada.

Kõu festival on sündinud mõttest, et Võru undergroundile kippusid keldrite madalad laed oma higiste seintega väikeseks jääma ning oli betoonpõranda pealt vaja murule pääseda.

Kes on idee autorid?

Idee autorit on keeruline eraldi nimetada, pigem on see olnud sündmuste ja kokkusattumuste jada, kus üks asi viis teiseni ning sõpruskonnas alanud keldripidu kasvas festivaliks.

Juurikatest kokku pandud Kõue pealava on kasutusel kolmandat aastat. Fotod: KALEV ANNOM, INTERNET

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD