Menu

.      

Sõmerpalu motokross pakub peadpööritavaid õhulende ja retrosõitu

  • Kirjutas Heleri Lakur

Eelmisel aastal rändas Väino Leoki rändkarikas Tanel Leokile, kes võitis karika juba kuuendat korda. Võidukarika andis mullu üle Võru vallavanem Kalmer Puusepp. Foto: ERAKOGU

Traditsiooniline Sõmerpalu staadionikross  Väino Leoki rändkarikale toimub homme 10.07.2019 ja juba 12. korda. Rahvusvahelisest motovõistlusest võtavad osa Baltimaade, Hollandi, ŠveitsI ja Soome motokrossisõitjad, kes kõik ihkavad võistelda siinsele karikale.

Rada teistpidi kui mullu

„Krossirada tiirleb tänavu teistpidi kui viimastel aastatel,” sõnab motokrossi peakorraldaja ja võistluse promootor Aivar Leok. Viimati pöörles rada samapidi viis aastat tagasi, kui võistluse võitis venelane Jevgeni Bobrõshev. Tänavu osalevad Sõmerpalu krossil MX1 klassis näiteks enduuro kolmekordne maailmameister Eero Remes Soomest (maailmameister 2015., 2016., 2018. aastal), hollandlased Lars van Berkel ja Luca Nijenhuis ning Luca Bruggman Šveitsist. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD