Menu

.      

Uue-Saaluse veinitalu pere: tunnustus annab jõudu raskusi trotsida ja edasi minna

  • Kirjutas Sten Sang

Parima alternatiivtalu nimetuse saanud Uue-Saaluse veinitalu perenaine Maris ja peremees Mati Kivistik said idee käsitööveini tootmiseks Kreeta saarelt. Uue-Saaluse veini siltidel on kujutatud suitsusauna järve ääres. Foto: AIGAR NAGEL

Eestimaa Talupidajate Keskliit tunnustas viit tublit talupidajast pereettevõtjat, kes on loonud endale maapiirkonnas töökoha või on jätkanud pikkade traditsioonidega pereettevõtet.

Võrumaal pälvis parima talu tunnustuse Sulbi külas asuv Roosu talu ja parima alternatiivtalu nimetuse sai Rõuges asuv Uue-Saaluse veinitalu.

Paitus hingele

Kolm aastat tagasi Haanja vallavalitsuselt aasta ettevõtja tiitli saanud Uue-Saaluse veinitalu pererahvas Maris ja Mati Kivistik on rõõmsalt üllatunud värske tunnustuse üle ja tänulikud, et Võrumaa Talupidajate Liit soovitas neil konkursil kandideerida. „Kindlasti aitab see äramärkimine edaspidi raskusi trotsida ja järjekindlalt edasi minna. Usume, et meile omistatud tunnustus annab jõudu ka teistele käsitööjooke tootvatele taludele Eestis.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD