Menu

.      

Võruka aknaootus venis lubatust kolm korda pikemaks

  • Kirjutas Sten Sang

Glasaken pakub võrukatele akna ostmise ja paigalduse võimalust, mis käesoleva juhtumi valguses on ülimalt pikalt venima jäänud. Foto: AIGAR NAGEL

Võrukas Merlyn Hõrnak ootas võrukate sotsiaalmeediagrupis hüva nõu, mida peale hakata Glasaknaga (OÜ Borister), kes lubatud kahe nädala asemel on juba poolteist kuud aknaid kohale toimetamas.

Plehku pannud majasilm

Hõrnak toonitas, et on 17. juunil tellitud akende eest ettevõttele tasunud kogu arve summas 618,50 eurot. Esimese makse summas 140 eurot tegi ta 17. juunil ja 22. juulil maksis ülejäänud summa. „Tellisin kaks akent ja paigalduse, siseviimistlust ma ei võtnud. Akende saabumist Tartu vahelattu ootasin kahe nädala asemel kuu aega. Sealt tuli 22. juulil kõne, et töömehed tuleksid paigaldama, aga üks akendest on kadunud,” kirjeldas klient kummalist saagat. Kadumise peale asus Glasaken oma teisi ladusid läbi helistama ja putku pannud toodet taga otsima.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD