Menu

.      

Noorsootöö nädal keskendub tänavu vaimsele ja füüsilisele tervisele

  • Kirjutas Kadi Annom

Sõmerpalu noortekeskuses käib nädala esimesel poolel keskmiselt 12–13 noort päevas ning nädala teisel poolel paarkümmend noort päevas. Reedel tähistati juba kolmandat sünnipäeva. Fotol on Taimar, Sõmerpalu noortekeskuse noorsootöötaja Helje Võõras (paremal) ja Riina eilsel noortekeskuse lahtiste uste päeval Sõmerpalu noortekeskuses asuvas jõusaalis jõudu proovimas. Lahtiste uste päeva puhul olid noortekeskusesse oodatud igas vanuses huvilised end sealse elu ja oluga kurssi viima. Foto: AIGAR NAGEL

Noorsootöö nädalat on Eestis korraldatud alates 2011. aastast ja sel korral toob see kogu Eestis üle 180 terviseteemalise ürituse.

Esmaspäeval alanud ja 30. novembrini kestev noorsootöö nädal kannab teemapealkirja „Tervis, Minu heaolu”. Keskendutakse vaimsele, füüsilisele ja sotsiaalsele tervisele. Üheksandat korda toimuv teemanädal sai alguse soovist tõsta esile noortetöö valdkonda, üle Eesti pakutavaid noortetöö võimalusi, tutvustada noortetöötaja ametit ning pakkuda noortele kogemusi ja võimalust nende mõtestamiseks. Iga aastaga on kasvanud nädalal osalejate ning sündmuste arv. Eilse seisuga oli registreeritud ligi 230 tegevust, mida viivad ellu noored ise, noortekeskused, huvikoolid, huviringid, koolid, kohalikud omavalitsused ja teised osapooled.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD